PSV De Holterbergruiters

Holten

 

Lidmaatschap

 

PSV De Holterbergruiters bied wekelijks clublessen aan. Op woensdagavond lessen onze leden. De ene week wordt er springles gegeven de andere week dressuur. Jiska van der Jagt is onze dressuur instructrice en Sven Peters is onze spring instructeur.

Een les duurt 45 min. In de zomer rijden wij in onze buitenbak op het clubterrein (Borkeldsweg Holten) en in de winter lessen wij bij Vincent Horses (Pasopsweg Holten).

Als lid van de vereniging kan je meedoen met leuke activiteiten zoals het groene concours eind maart / begin april en vele andere leuke activiteiten. Ons Holtens Horse Event word elk jaar op Hemelvaartsdag gehouden. Wij verwachten wel van onze leden dat ze helpen met ons Holtens Horse Event en andere activiteiten zoals bijvoorbeeld de kerststerren verkoop eind november. 

De contributie 2024 bedraagt 164 euro per jaar voor leden t/m 18 jaar. Leden vanaf 19 jaar betalen 184 euro per jaar, dat is exclusief de KNHS kosten, en exclusief startpas.

Wij bieden nieuwe leden aan om 2 keer mee te rijden, en daarna te beslissen of onze club je wat lijkt.

Voor het meerijden van een proefles kunt u een e-mail sturen naar: holterbergruiters@gmail.com

Ook kan je donateur worden van de vereniging, de kosten hiervoor zijn 45 euro per jaar. Je mag dan gebruik maken van onze buitenbak en meedoen met de activiteiten.


Vanaf 2022 is een papieren lidmaatschap ook mogelijk. Papieren lidmaatschap 50 euro per jaar exclusief de KNHS kosten en exclusief startpas. Wij verwachten wel dat u als papieren lid helpt met ons Holtens Horse Event (Hemelvaartsconcours) en andere activiteiten zoals de kerststerren verkoop eind november.


Voor het inschrijven als nieuw lid, klik op onderstaand PDF bestand.

 

Inschrijfformulier
Inschrijfformulier nieuw lid.pdf (91.84KB)
Inschrijfformulier
Inschrijfformulier nieuw lid.pdf (91.84KB)